Nieuws

G1000 Groningen, kleine gedachte.

Gisteren is onze droom uitgekomen. Een G1000 in Groningen. Een heuse burgertop. Want Stadjers weten toch het beste wat zij belangrijk vinden voor Stad.

Wat vorig jaar oktober begon als een idee, een droom, is gisteren werkelijkheid geworden. En wat was het fantastisch. Woorden schieten soms echt te kort. Denk je erover om een G1000 te organiseren, maar twijfel je nog? Ga het doen. Zoek een groepje mensen, prik en datum en ga!

Ja, je komt hobbels en bobbels tegen. Soms zit je er doorheen. Soms stijg je boven jezelf uit en zit je op een wolk. Het kost tijd. Energie. Maar ga het doen! Want het is echt een tijd en een evenement wat je nooit weer gaat vergeten!!

Wij delen graag onze kennis en enthousiasme met je. Schroom niet om contact op te nemen. De komende tijd gaan we dat ook online doen.

Inspiratie nodig?

Bekijk onze korte sfeerimpressie of de foto's van de dag of neem contact op!

Email me when people comment –

You need to be a member of G1000.nu to add comments!

Join G1000.nu

Comments

  • Ik heb het via Twitter allemaal gevolgd. Dat was al zeer inspirerend. Wij zijn in Coevorden nog in de verkenningsfase, maar ik zou op een later moment ook graag eens meer van jullie ervaringen horen. De impressie is in ieder geval top!

This reply was deleted.